Reid – 9. výstava

S menším časovým posunem, kvůli covidové situaci, se konala již devátá speciální výstava korel v rakouském Ried im Innkreis. I tentokrát jsme se spolu s členy našeho Korela klubu účastnili, a to v této sestavě: Jaroslav Nesvorný, Martin Blahnik, Petr Svoboda, Milan Pekhart a Jan Tuzar. Poprvé své zkušenosti ze zahraniční výstavy přijel také nasbírat Michal Břenda.

Celkový počet vystavovatelů byl 19, dohromady bylo vystaveno 132 korel, z čehož 26 bylo českých. Bylo se na co dívat a konkurence byla veliká, i přesto jsme si domů odvezli nejedno ocenění. Veliká gratulace patří našim vystavovatelům, konkrétně Janu Tuzarovi z Krchleb, který se stal vítězem třech tříd. Dále pak Milanu Pekhartovi, který získal jednou druhé místo a jednou třetí místo a Martinovi Blahnikovi, který se umístil také jednou na druhém místě. Celkovým vítězem této výstavy se stal Reinhold Reiger z Německa – Gratulujeme!!!



Veliké poděkování míří k pořadateli výstavy – Eduardu Hofferovi, který opět připravil pěknou, dobře zorganizovanou výstavu plnou krásných korel a milých přátelských shledání. Vždy se sem rádi budeme vracet.